Dating site

Leuk hoor, ik ben inmiddels 75 euro armer en sta op twee dating sites. Ik hoorde viavia dat mijn ex, die ik niet wilde kwetsen, ook al aan het daten was . Mooi zo, die was het verdriet ook voorbij en aangezien ik vandaag , bloedsjaggerijnig was en vervelende gedachten had, dacht ik dat een leuke kloris, om mee naar de film te gaan misschien een verse , frisse wind teweeg zou brengen.

Een maand op Lexa heb ik mezelf kado gedaan en daarna , geïnspireerd door Married at first sight, ook een Lexamore profiel aangeschaft.

Dom, natuurlijk, want daar checken ze je persoonlijkheid qua meningen en wat je leuk vindt om te doen en wat je niet leuk vind.

Daar krijg je dan een percentage uit. Goh, ik had 80% met iemand, ik klik op de foto, een geweldig leuke man en hup weg was die……. Verbaasd klikte ik verder, maar nee….deze soort Humberto Tan liet zich niet meer opsporen.

In plaats daarvan had ik 77% match met een teddybeer van 68 met een dikke buik ( ik walg van een dikke buik sorry) 76% match met Quasimodo, die net van de tandarts kwam , want hij had nog een opgezwollen wang, 75% match met een gepensioneerde weduwnaar van 75( terwijl ik toch echt had aangegeven , dat ik per gratie Gods tot 65 jaar zou gaan kijken . Ik vind 65 jaar al te oud voor mij, ( ben zelf 57) want ik val altijd op jonger en gedraag me ook altijd kinderachtig.

Niet wanhopen, gewoon doorgaan. Op de andere site, Lexa ( gewoon?) één bericht van Nick….wel meer dan 100 bezoekers op mijn profiel. Ik werd er een beetje nerveus van. Nog 93 wachtende voor je …..en dan niet voor je wachtend….maar voor jou wachtend. Poe, mijn hoofd schoot gelijk in standje STRESS. Eerst maar even het ene bericht lezen.. Die had ook betaald natuurlijk.Naar aanleiding van dat bericht…..” ..Oh, hij was zo gecharmeerd van mijn frisse koppie ( Ahum, wat een rare openingszin) en “ zo jong “ er kwam wel 3x een soort van verwijzing naar vrijen, en een haardvuur en zo gezellig samen op de bank,pfffff .., heb ik het bijbehorend verhaaltje bij mijn frisse jonge koppie maar even aangepast.

“Ik kom altijd te laat” , heb ik gewaarschuwd, “ ik hou niet van koken, wil niet strijken en zeker niet voor jou” ( beetje kattig, wel ja ) en ook “ ik heb een broertje dood aan het huishouden”. Kijk, dat scheelde al een hoop likes. Het bericht van Nick werd geannuleerd ( hahaha) en ik ging nog even doorrr….net zoals de wereld altijd door draait.

“ ik houd niet van Zwarte Piet” en “vind de grand prix in Zandvoort belachelijk”Ook dat kristalliseerde al een en ander uit. “ Het huwelijk is heilig” waarschuwde de schuinsmarcheerders die en masse afhaakten en ik veranderde “probeer te stoppen met roken” in de term “een regelmatige roker” Ik had gedacht, dat mijn wens voor een vaste relatie ook wel al een aantal mannen had uitgeschakeld, maar degenen die reageerden , zochten allemaal een mantelzorger, dus dat veranderde ik ook maar naar “ dat laten we aan het toeval over”.

Hmmm de spoeling werd dunner en ik had helaas ook al de afkomst moeten uitbreiden met Europees, want Afrikaans , Indiaas, Latino of Surinaams daten niet volgens mij. Althans niet via deze betrouwbare site.

Het is werkelijk te erg voor woorden, wat mij werd aangeboden. Ongegeneerd dacht Henk , 67 jaar en dik en kaal ( mijn zoek criteria was met haar , liefst langer….) mijn “ Dreamscometrue” te zijn. Ach, niet geschoten is altijd mis, zo denken zij natuurlijk, maar ik heb er een dagtaak aan en begrijp werkelijk niet, waarom ik mijn wensen moet kenbaar maken aan de site , als er toch geen rekening met wordt gehouden? . De geïnteresseerden verwijderen valt ook nog niet mee, want als je drukt op de button: ik ben niet geïnteresseerd in dit profiel , waarschuwen ze nog “ echt niet? Pas dan je voorkeuren aan “ terwijl ze je iemand aanbieden, welke niemand, maar dan ook niemand wil leren kennen en die ook nog niet eens aan 1 voorkeur voldoet. Wat een leed gaat erachter deze dating sites schuil. Althans in mijn leeftijdsklasse zeker. Ik vond het soms echt wel moeilijk om een oude baas te skippen ( dacht aan zijn tere zieltje) en hoopte , dat hij maar gauw zijn prinsesje , de huishoudster, zou vinden want “ heus , het ligt aan mij en niet aan jou”, prevelde ik maar voor mij uit, want een bericht terugsturen , wilde ik echt niet. Ze doken ineens op van heinde en ver, uit Zeeland en Zwolle en Oss . Ik dacht toch echt geleerd te hebben, dat deze plaatsen niet in Noord Holland liggen, maar blijkbaar is je match van 77% zo belangrijk, dat het afstand overschrijdt.

Dus dit is een aanklacht aan Lexamore en morgen ga ik die kenbaar maken. Ik weet niet hoe, want in contact komen is onmogelijk, geloof ik. Zelfs voor het opzeggen ( wordt heel gemakkelijk automatisch voor je verlengd, jaja ) moet je in de krochten van deze website zijn en je foto kan ook niet meer weg. Oja, je kan de foto wel verstoppen : voor 1 euro zoveel per dag. Hahaha Wat een belachelijk gedoe dit, zeg.

Het doet me denken aan een leuk verhaal van de Nederlandse schrijver W.F.Hermans.. Die had ooit een verhaal over een prachtige vrouw, die hij trouwde , maar iedereen bleef altijd maar kijken en avances maken. Het bracht onrust en jaloezie in hun huwelijk , dus vroeg hij haar om te gaan hinken , alsof ze een mank been had. Dat deed ze, maar de mannen bleven kijken . Hij droeg haar op, om zich niet meer te wassen en zich te gedragen als een achterlijke vrouw, die Gilles de la Tourette had. Dat scheelde al wel wat, maar er waren nog steeds kapers op de kust. Toen liet hij haar tanden trekken( geloof ik, dit is wel een vrije expressie van het verhaal) , gaf haar oude lompen en een stok. Dat deed het hem. Geen man keek meer naar haar en de rust nam zijn intrek in hun huwelijk. Alleen zat hij nu opgescheept met een vieze vrouw, zonder tanden, hinkend en brullend als een idioot. Ik weet alleen niet, of ik dit in deze tijd nog allemaal mag zeggen zo…Grappen maken om een achterlijke vrouw ….mmm .Nou ja , ik heb het al gedaan. Op zich begrijp ik ook ineens de sluiers en zelfs de “ kraaienoutfit” van onze moslima,s. Heerlijk veilig, achter deze doeken en jurken. Maar nee, ik ben een vrije vrouw en moest zonodig met mijn poffertjesporum op de Lexa en de Lexamore. Eigen schuld, dikke bult…..

Ik geef mezelf nog iets van twee weken en dan ga ik maar eens uitvogelen, hoe ik er van af kom. Ik heb zomaar het gevoel, dat ik er niemand aan overhoud en toch maar weer alleen naar het theater en de film ga.

Ik houd jullie op de hoogte.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close