Geef mijn portie maar aan Fikkie

Ik ben het soms zo zat. Ik vind alles zo ingewikkeld worden. Toen internet er net was, kon ik het nog wel volgen. Toen werd het wat ingewikkelder en was er ineens Apple. Ik blij, want die snapte ik nog wel. Wel lastig om een e-mailadres aan te maken maar met Hotmail ging dat vrij eenvoudig. Maar nu ben ik de draad volledig kwijt. Op de een of andere manier schijn ik gehackt te zijn want al mijn e-mail van afgelopen twee weken is weg en de spam berichten , die ik braaf dagelijks eerst in de prullenmand gooi en dan vanuit de prullenmand definief verwijder door eenvoudig alles te selecteren en dan in 1 keer wegdonder, staat allemaal weer in mijn mail ertussen. Let wel …..mails van 2014!
Ik wanhoop nooit gelijk en blijf puzzelen en kijken, wat er is gebeurd. Ik kan helaas nu niet meer uitleggen wat ik heb gedaan, maar het lijkt nu in orde.

Lijkt……want ineens blért Microsoft dat ik 1 e-mail adres heb wat een premium abonnement is voor 6,95 per maand. De andere , die door een wonder ineens vast aan mijn outlook apje zit, is wel “ gewoon” gebleven.

Microsoft hulp is geen chat , waarschuwen zij , dus we hebben niet meteen antwoord. Oké , afsluiten dan maar en dan maar hopen dat zij weten hoe ze mij moeten benaderen.

Ik vind het bijna jammer , dat ik niet naar China hoef. Dan zou ik Corona hebben en gewoon lekker inslapen daarna. KLM doet heel stoer namelijk en stuurt gewoon haar personeel er naar toe. En dit terwijl de andere Nederlanders die uit China komen in quarantaine moeten.
ik zoek een emoticon die op zijn hoofd krabt, want eerlijk……
Ik ben het spoor helemaal bijster.

Ik denk dat ik kortsluiting heb. Ik snap ineens nergens meer iets van.

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close