Te gek voor woorden

Natuurlijk moet je er niet al te lang bij stilstaan.
Iemand , die jou niet serieus neemt, laat je in zijn waarde en je gaat verder met wat je aan het doen was. Je negeert degene gewoon.
Tenminste, als je diegene , die jou niet serieus neemt, niet eerst wilt af maken of met zijn kop tegen de muur wil slaan. Grapje natuurlijk. Dat is niet de manier , waarop wij , mensen , met elkaar omgaan. Zo zouden we althans niet met elkaar om moeten gaan .
Nee, je kunt twee dingen doen… je kunt hem , voor het gemak noem ik diegene nu Hem , maar Haar kan ook , van repliek dienen met woorden of zoals ik eerder zei……min of meer niet op reageren en je eigen plan trekken. ( “ Niet op reageren , Lena” uit “ Het schaap met de 5 poten”).


Ik doe het toch anders. Ik kies ervoor om beide te doen. Ik dien hem van repliek met rake woorden . Je zou dan kunnen denken aan : “Pannekoek, wat weet jij daarvan?” Of “ Badmuts, bemoei je er niet mee” en dan pas ga ik door met wat ik aan het doen was.

“Interessant deze informatie, maar wat moet ik ermee”, zou je kunnen zeggen. “Leuk, dat jij dit zo doet maar wat kan ik daarmee?”

Niks…je kan er niks mee. Dit is wat ik doe….en niet wat jij zou moeten doen.
Je hoeft me niet serieus te nemen……….je kunt twee dingen doen …….

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close